Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor

de ionix in Pui, 15 Dec 2010 | 3946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • o legatură cu ceapă verde
  • o lingură cu sos worcestershire
  • o cană cu bere
  • sare, piper
  • puţin busuioc uscat
  • 3 căţei de usturoi
  • o lingură cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor:

Se unge vasul de yena cu ulei.

Legumele se pregătesc astfel: ceapa verde se taie în bucăţi de 2-3 cm iar usturoiul feliuţe.

Se pun legumele în vas iar peste ele punem pulpele de pui, spălate bine şi tăiate în două.

Berea se amestecă cu sosul worcestershire, presărăm cu sare şi piper, presărăm cu busuioc.

Vasul se dă la foc mediu şi se lasă până se rumnesc pulpele. Circa o oră.

Eu i-am servit cu nişte cartofi fierţi, mămăligă şi mujdei.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

ceapa verde se taie mai mare pentru a nu se face piure :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor