Recomand tuturor aceasta reteta,are un gust mai mult decat delicios iar ciupercile dupa hidratare au un aspect incredibil de frumos
Daca aveti curiozitatea,merita sa incercati!
Se pune carnea cubulete intr-o punga impreuna cu amidonul,se scutura punga sa se amestece bine si toata carnea sa fie pudrata cu amidon,se rastoarna intr-un wok cu ulei incins iar dupa ce s-a rumenit se adauga usturoiul taiat,se amesteca repede sa nu se arda apoi imediat apa amestecata cu zahar,otet,sos de soia si se lasa pe foc pana scade;
Dupa ce sosul a scazut,se adauga piper,partea alba de la ceapa,se amesteca iar dupa 1min.se opreste focul si se da deoparte.
Pentru garnitura se pun legumele in tigaie cu unt topit,se adauga 1ceasca cu apa,ciupercile hidratate 30min in apa fierbinte si taiate,se condimenteaza dupa gustul fiecaruia iar dupa ce a scazut se opreste focul.
Se serveste pe farfurie carnea,alaturi legumele iar deasupra sos si frunze de ceapa taiate oblic.
Dupa cum se observa,nu am folosit sare;la final cand se potriveste gustul,se adauga tot sos de soia daca e nevoie