pui cu garnitura de sparanghel si morcov

de Adinuta in Pui, 28 Oct 2009 | 9444 vizualizari

 

O reteta usor de realizat si destul de aspectuasa, zic eu. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • sparanghel din borcan
  • ulei de orez
  • un morcov
  • branza mozzarella rasa
  • smantana (in functie de cat sos vreti sa obtineti)
  • cimbru
  • ierburi de provence
  • o lingurita de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pui cu garnitura de sparanghel si morcov:

Pasul 1: Pulpele se pun la marinat cu ulei, ierburi de provence si sare. Morcovul se pune la fiert cu un pic de sare. Cand se inmoaie un pic (il incercam cu furculita), il scoatem si il lasam la racit.

Pasul 2: Puiul cu tot cu ulei se prajeste pe ambele parti, de preferinta intr-o tigaie de teflon (pentru a necesita putin ulei). Apoi se scoate si se pune pe un servet mare de hartie pentru a absorbi grasimea. In uleiul ramas se pune o lingurita de faina. Cand incepe sa se aureasca, se adauga smantana, se amesteca bine, un pic de sare, branza si la final putin cimbru.

Pasul 3: Morcovul se taie bastonase. Pe o farfurie se aseaza o bucata sau doua de carne. Langa ea sosul de smantana. Peste sos se pun felii de morcov si sparanghel verde. Se mai presara un pic de branza. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu garnitura de sparanghel si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]