Pui cu legume chinezești, curry și lapte de cocos!

de Panacris in Pui, 20 Iun 2013 | 3934 vizualizari

 

Un fel sățios pentru masa de prânz sau cină;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate cca. 1000 g,
  • legume chinezești ( cca. 450 g,
  • ciuperci champignon 1 conservă,
  • ceapă verde 2 legături,
  • ardei gras 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • frunze de coriandru proaspăt,
  • sos de soia,
  • praf de curry,
  • lapte de cocos cca. 50 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume chinezești, curry și lapte de cocos!:

Ceapa, ardeiul se curăță, se toacă mărunt și se sotează în puțin ulei de măsline.

Se adaugă pulpele de pui dezostate, feliate și se lasă la înăbușit cca. 10 minute la foc mediu, acoperit. Apoi se adaugă mix-ul de legume chinezești, frunzele de coriandru,ciupercile, se asezonează de sare, piper, sos de soia și praf de curry.

Se adaugă cca. 500 ml apă, apoi se lasă la gatit cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit, la final, se adaugă laptele de cocos, se mai lasă să dea în clocot cca. 5 minute, cât să se îmbine aromele. Se servește fierbinte, simplu sau alături de orez/cuș-cuș.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume chinezești, curry și lapte de cocos!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume in vas roman