Pui cu marar si rosii

de susu in Pui, 31 Mai 2012 | 6823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ceapa
  • cateva rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 1 pahar de vin alb sec
  • condimente( curry, boia dulce, vegeta, piper,etc)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu marar si rosii:

Pieptul de pui se spala, se sterge cu o carpa curata si se taie cuburi potrivite. Morcovul se da prin razatoarea mica. ceapa si rosiile se toaca marunt iar usturoiul se piseaza in mojar. Daca doriti puteti condimenta inainte puiul si sa-l tineti cateva ore la rece. Incingem o tigaie, adaugam ulei si dupa ce s-a incalzit calim ceapa pana isi schimba culoarea, adaugam apoi usturoiul si calim impreuna cu carnea. Adaugam condimente dupa plac si punem rosiile. Nu folositi apa caci rosiile isi lasa zeama si ii stricati gustul. Dam la cuptor sa scada putin si spre sfarsit punem vinul si mararul tocat. Se serveste alaturi de un vin rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu marar si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

31.05.2012, 21:28

tare bun trebuie sa fie... Am salvat reteta!

Panacris 1

01.06.2012, 08:35

Delicios!

Mihaela11_jo 1

01.06.2012, 09:08

Foarte aromat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de ceapa