O mâncărică ce trebuie preparată chiar înainte de momentul servirii;) Super faină;)
Pieptul de pui se condimentează cu amestecul tandoori și se pune la prăjit într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, cca. 15 minute la foc iute, neacoperit! Se pune la fiert cca. 2000 ml apă rece cu puțin sare, când clocotește se adaugă pungile de orez și se lasă la fiert cca. 15 minute până ce se umflă.
Legumele congelate se călesc într-un vas Wok cu puțin ulei de măsline, la foc iute cca. 10 minute Apoi se adaugă 2 polonice din apa de la orez, 2 linguri de sos de soia și una de Wortchester, se mai lasă la fiert cca. 10 minute la foc mic acoperit. Atenție, cele trei feluri de preparate se gătesc în același timp, că să poată fi servite împreună și fierbinți;)
Spor și poftă bună!
1
După gustul fiecăruia la legume se mai poate adăugă chili sau pastă de ardei iute;)(Atenție pasta Eros Pista, de la Univer, e iute și tare sărată!)