Pui cu rozmarin si usturoi

de Criss in Pui, 15 Mar 2011 | 6207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 pulpe de pui
  • -3-4 bucati usturoi (se poate si mai mult)
  • -ulei de masline
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rozmarin si usturoi:

Se spala si curata pulpele de pui, se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, rozmarin. In fiecare crestatura se pune cate o jumatate (eu am pus un sfert) de usturoi. Se lasa minim 2 ore sa se patrunda bine aromele. Eu le-am lasat peste noapte in frigider.

Se pun intr-o tava termorezistenta, in care am pus ulei de masline si putina apa. Se poate pune si vin daca va place. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 45 minute, dupa care se indeparteaza folia si se lasa pulpele sa se rumeneasca. Se servesc cu garnitura dorita. Eu am facut un piure cu ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

veveraz19 1

17.03.2011, 20:49

Orice-i cu rozmarin este gustos... , crede-ma ce exemplifica acest icomotion asta fac eu acum, salivez de-a binelea...si piureul cu ceapa este super, mi-ai dat o idee pentru ceva bun in aceasta seara.

goldielocks 1

17.03.2011, 20:56

o reteta buna foc!

Criss 1

18.03.2011, 07:47

Dragele mele, multumesc pentru aprecieri. Ma bucur ca va place reteta si ca a fost o sursa de inspiratie pentru voi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de primavara