Pui cu salvie

de Miha in Pui, 17 Iun 2010 | 5983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 lingurita salvie uscata
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu salvie:

Pieptul de pui se taie in 2 pe lungime. Fiecare fileu obtinut se acopera cu o bucata de folie alimentara si bate cu ciocanul de snitele. Se unge fiecare bucata de carne cu ulei de masline, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se presara cu salvia uscata. Se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pentru jumatate de ora.

Faina se pune intr-o farfurie, apoi tavalim carnea pe ambele parti.

Untul il topim intr-o tigaie si punem carnea la prajit. O rumenim usor pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de piure de cartofi.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si salvie proaspata, cateva frunze. Salvia uscata aromatizeaza mult mai puternic decat cea proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stir fry de pui cu sos Hoisin