Pui cu sos de rosii si miere

de kitchenflavors in Pui, 13 Dec 2010 | 4748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 100 ml vin alb sec
  • 3 linguri cu miere
  • 1 lingurita cimbru
  • 150 gr. masline negre feliate
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii si miere:

PASUL 1 : Se taie pulpele pe jumatate, se dau cu sare si piper si se pun intr-o tigaie cu ulei incins. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.

PASUL 2  : Se scoate carnea pe un platou, iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt si usturoiul pisat, cam 3 minute. Se adauga rosiile, vinul, mierea si cimbrul.

PASUL 3 : Se adauga din nou carnea, deasupra se pune un capac si se mai lasa pe foc vreo 3 minute.

PASUL 4 : Se adauga maslinele, amestecam si mai lasam pe foc inca 15 minute.

Servim cu orez fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii si miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor