Pui cu sos de usturoi

de Miha in Pui, 27 Sep 2010 | 7594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana lapte
  • 3-4 linguri smantana
  • sare si piper
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de usturoi:

Pieptul de pui taiat cubulete, se perpeleste la foc mic, intr-o tigaie cu putin ulei de masline, in care am presarat putin praf de rozmarin. Cand este gata se scoate pe un prosop absorbant.

Untul il topim intr-un vas, la foc mic. Adugam faina si amestecam energic sa nu se formeze cocoloase. Desfacem cu laptele turnat putin cate putin. Punem din nou pe foc si amestecand continuu fierbem pana se ingroasa. Adaugam usturoiul pisat cu un praf de sare, apoi punem smantana, atat cat sa obtinem onsistenta dorita. Omogenizam, punem cubuletele de carne si mai dam cateva clocote.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu sos alb