Pui cu sos de usturoi

de Miha in Pui, 27 Sep 2010 | 7725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana lapte
  • 3-4 linguri smantana
  • sare si piper
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de usturoi:

Pieptul de pui taiat cubulete, se perpeleste la foc mic, intr-o tigaie cu putin ulei de masline, in care am presarat putin praf de rozmarin. Cand este gata se scoate pe un prosop absorbant.

Untul il topim intr-un vas, la foc mic. Adugam faina si amestecam energic sa nu se formeze cocoloase. Desfacem cu laptele turnat putin cate putin. Punem din nou pe foc si amestecand continuu fierbem pana se ingroasa. Adaugam usturoiul pisat cu un praf de sare, apoi punem smantana, atat cat sa obtinem onsistenta dorita. Omogenizam, punem cubuletele de carne si mai dam cateva clocote.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]