Din dorinta de a pune ceva bun lângă mamaliguta, am făcut acest minunat pui cu usturoi si cimbru. După ce mi-a trăznit mie ideea, am cautat pe net sa vad daca a mai făcut cineva si am gasit ceva asemănător la Gina Bradea .
Curățăm bucățile de pui, le saram putin si le punem în untura încinsă, împreună cu vreo 2 căței de usturoi. Le perpelim putin pe ambele parti, vreo 5-7 min , apoi punem cimbrul si piper după gust. Punem capac si înăbușit vreo 5 minute, apoi turnam vinul, adăugăm și maggi si fierbem înăbușit la foc potrivit pana se pătrunde puiul si mai scade sosul. Adăugăm restul de usturoi tăiat feliute, daca mai este cazul mai punem putina sare, presaram un praf de boia dulce si mai lăsăm pe foc 3-5 minute. Presaram patrunjelul si gata!
Poftiți la masa!
1
Merge de minune cu mamaliguta!