Pui (de tara) la tigaie

de COSTEO in Pui, 30 Iun 2013 | 10257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de (curte)
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • cimbru
  • ulei
  • vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui (de tara) la tigaie:

Puiul  se spala si se curata bine de toti cotorii si se portioneaza. Se pune la fiert cateva ore, pana se despride putin carnea de pe os. Dupa ce a fiert, se pune la tigaie, in putin ulei incis bine, se adauga sare, piper, catei de usturoi tocati fin, cimbru. Se lasa se se rumeneasca pe ambele parti. La final stropim cu putin vin.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui (de tara) la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]