Pui in sos cu garnitura de cus-cus

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2012 | 10838 vizualizari

 

M-am inspirat de la Pusikmea.Este o reteta delicioasa si o recomand cu placere.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • o ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos cu garnitura de cus-cus:

Pulpele se curata si se spala bine.Se condimenteaza si se pun intr-o cratita cu 5-6 linguri de ulei.Cratita se acopera cu un capac si se lasa pulpele sa se inabuse bine.Verificam din cand in cand sa nu le ardem.Cand sunt gata le scoatem iar in uleiul ramas pregatim cus-cusul conform instrictiunilor de pe pachet.Calim cus-cusul in ulei pana se rumeneste frumos,dupa care adaugam 750 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba 10 minute.Cand cus-cusul este fiert condimentam cu sare,piper si asezonam cu patrunjel verde.

Separat calim ceapa in ulei si usturoiul tocat marunt.Adaugam ardeiul taiat cubulete si lasam sa se caleasca impreuna.Adaugam dupa 5-6 minute bulionul si o cana cu apa calduta.Lasam sa fiarba impreuna iar cand a scazut apa adaugam carnea de pe pulpele pe care noi le-am dezosat intre timp.Le lasam sa mai fiarba inca 10 minute pana scade apa de tot.Condimentam cu sare,piper,vegeta.Servim carnea alaturi de garnitura cu cus-cus.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos cu garnitura de cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]