Pui in sos de rosii cu ciuperci si ardei

de katty in Pui, 11 Sep 2017 | 7711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui, dupa preferinta (pulpe, piept de pui)
  • 1 ceapa
  • 300 gr ciuperci champignon brune
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei kapia
  • 300 ml sos de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de rosii cu ciuperci si ardei:

Spalam carnea de pui si o scurgem bine. Tocam ceapa marunt, ardeii ii taiem feliute subtiri. Ciupercile le spalam, le stergem bine si le taiem lamele putin mai grosute.

In uleiul incins, punem carnea de pui. O lasam pana se albeste pe toate partile, apoi adaugam ceapa. Amestecam usor pana ceapa se inmoaie, apoi adaugam ciupercile. Punem capacul si lasam pana ciupercile se inmoaie usor. Adaugam sosul de rosii, ardeiul gras, cimbru, sare, piper, foaia de dafin, putina apa calda si fierbem la foc mic, acoperit cu un capac pana sosul se leaga. Inainte cu 5 minute de a fi gata, punem rozmarinul.

Servim fierbinte, presarata cu patrunjel verde, langa o garnitura de orez sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de rosii cu ciuperci si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute