Pui inedit

de epurasha2bb in Pui, 8 Apr 2010 | 3959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g carne vitel
  • 4-5 ciuperci proaspete champignion
  • usturoi
  • pesmet
  • miere
  • mustar
  • lapte
  • curry
  • ardei capia rosu, verde si portocaliu
  • 1 ou faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui inedit:

Se spala bine pieptul se pui, se taie in 4 felii, se bat cu ciocanul de snitzele, se tin o jumatate de ora in lapte cu curry la rece.
Se toaca foarte marunt ciupercile, ardeiul, ceapa, carnea de vitel,verdeata si usturoiul.
Se bate oul cu o lingura de miere si una de mustar,apoi se adauga 2 linguri de pesmet, verdeata tocata si laptele cu curry in care a stat carnea.
Se unge o tava cu unt.Se incinge cuptorul.
Se aseaza pe fundul tavii feliile de piept de pui, apoi pe fiecare felie se pune cu lingura tocatura de carne de vitel cu ardei capia,ciuperci si usturoiul.Peste tot se toarna amestecul cu ou batut si pesmet.Puteti pune si un pic de cascaval ras spre sfarsit.In locurile goale din tava puteti pune un mix de legume congelate.E gata cand s-au rumenit si carnea e patrunsa.Se servesc alaturi de mixul de legume si eu am avut si niste orez fiert lipicios cu care am facut niste bilute, le-am pudrat cu boia de ardei dulce si le-am ornat cu cate o frunza de marar si patrunjel pentru a arata mai bine farfuria.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui inedit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]