Pui Jambalaya

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2011 | 4310 vizualizari

 

Scuze de poza,e facuta cu telefonul...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr piept de pui,taiat bucatele
  • 1 ceapa rosie,taiata marunt
  • 1 catel de usturoi
  • 600 ml supa de pui sau apa cu cub concentrat
  • 400 gr rosii taiate sau la cutie
  • 250 gr orez alb sau brun
  • 2 lingurite de ardei iute
  • 1 lingurita paprika
  • 2 lingurite oregano
  • 1 ardei rosu,taiat cubulete
  • 1 ardei galben,taiat cubulete
  • 100 gr porumb proaspat sau congelat
  • 100 gr mazare verde,proaspata sau congelata
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Jambalaya:

Pune pieptul de pui,ceapa,usturoiul,supa,rosiile si orezul intr-o oala. Adauga ardeiul iute,paprika si oregano. Amesteca bine si pune la fiert. Cand incepe sa fiarba,scade focul si lasa la foc mic 25 de minute. Adauga ardeii,porumbul si mazarea. Mai lasa 10 minute. Cand e gata adauga sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Jambalaya" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza