Pui Jjajang

de Mitinita in Pui, 7 Dec 2012 | 9297 vizualizari

 

Aici am folosit un ingredient nou,chiar si pentru mine. Jjajang Powder,un condiment corean cu un gust dulce aromat si care da o culoare maronie acestui fel de mancare. Are un gust pe care l-am intalnit doar la mancarurile japoneze, am putut doar sa-l compar putin cu mirinul. Aceasta pudra contine si agent de ingrosare,deci perfecta pentru o reteta rapida.

Dupa ce ati pus orezul pe foc,va apucati de puiul jjajang,iar pana s-a fiert orezul este gata si aceasta mancare.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui,taiat cubulete
  • 1 ceapa mica,taiata in bucati
  • 1 morcov mic,taiat cuburi
  • 1 cartof,taiat cuburi
  • 1 dovlecel mai mic ,taiat cuburi
  • 4 linguri de jjajang powder
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Jjajang:

Punem toate legumele impreuna cu pieptul de pui intr-o cratita si adaugam 100 ml de apa. Lasam sa fiarba, cand s-au facut si carnea si legumele, amestecam jjajangul cu 100 ml de apa, punem in cratita si lasam sa fiarba 2-3 minute si sa se ingroase. Puteti adauga mai multa sau mai putina apa, depinde cat de gros vreti sa fie sosul.

Se serveste cu orez si kimchi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Jjajang" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]