Pui la cuptor

de Studenta_la_cratita in Pui, 6 Iun 2014 | 5281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (eu am folosit pui de curte, s-a facut mai greu dar a meritat asteptarea)
  • 2 cepe medii
  • 3 catei usturoi + 3 catei usturoi nedecojiti
  • 75 g unt
  • 100 g kaiser
  • 2 felii paine inmuiate in lapte
  • sare, piper, boia, salvie, rozmarin, dafin
  • 1 mar
  • 1/2 portocala (2 mandarine)
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Ceapa si 3 catei usturoi tocati marunt se calesc intr-un cubulet de unt, in tigaie. Se adauga kaiserul taiat bucatele dupa 10 minute, apoi painea maruntita, sare, piper, boia.

Puiul se spala. Se pun in cavitate cateva felii mar, cateva felii portocala, restul d eunt taiat cubulete, salvie, rozmarin. Umplutura din tigaie se pune cu o lingura intre piele si carne.

Se unge cu ulei de masline, se ”acompaniaza” cu cartofi, morcovul taiat, restul de mere si portocala, usturoiul nedecojit, dafin, rozmarin, salvie.

Se da al foc mare 10-15 min, apoi la foc minc 2-3 ore.

Din cand in cand se scoate si se unge cu sosul din tava,

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel