Pui la gratar cu sos barbeque

de AnaDavid in Pui, 13 Oct 2017 | 3540 vizualizari

 

Se spune că consumul de carne la grătar face rău pentru că crusta din carne devine toxică. Dar dacă carnea este marinată, ea nu se mai arde și asa este mai sănătoasă . asa ca indiferent daca pregatiti pe gratar sau tigaie incercati tot timpul sa marinati carnea,si daca o faceti doar cu ulei de masline si putin vin sau bere este suficent.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare de 1,5 kg
  • sare și piper
  • 100 ml de Barbeque sos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar cu sos barbeque:

Tăiați puiul în bucăți, puneti sare, piper și sosul de bbq. Acoperiti cu foi trasparenta si lăsați cel putin o ora în frigider pentru a se marina bine.

Aprindeti grătarul sau cuptorul la 200 de grade C.

Puneți puiul să se coace și, când este gata, mai puneti deasupra inca un pic de sos bbq și serviți cu cartofi prăjiți.

Va sugerez sa pregătiți si o de salată de mixta.

TIPS-URI

1

cu cat mai multa sta carnea la marinat, atat mai gustoasa si fregeda o sa fie, ideal pentru carne este 12 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar cu sos barbeque" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat la cuptor