Pui la gratar cu sos barbeque

de AnaDavid in Pui, 13 Oct 2017 | 3650 vizualizari

 

Se spune că consumul de carne la grătar face rău pentru că crusta din carne devine toxică. Dar dacă carnea este marinată, ea nu se mai arde și asa este mai sănătoasă . asa ca indiferent daca pregatiti pe gratar sau tigaie incercati tot timpul sa marinati carnea,si daca o faceti doar cu ulei de masline si putin vin sau bere este suficent.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare de 1,5 kg
  • sare și piper
  • 100 ml de Barbeque sos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar cu sos barbeque:

Tăiați puiul în bucăți, puneti sare, piper și sosul de bbq. Acoperiti cu foi trasparenta si lăsați cel putin o ora în frigider pentru a se marina bine.

Aprindeti grătarul sau cuptorul la 200 de grade C.

Puneți puiul să se coace și, când este gata, mai puneti deasupra inca un pic de sos bbq și serviți cu cartofi prăjiți.

Va sugerez sa pregătiți si o de salată de mixta.

TIPS-URI

1

cu cat mai multa sta carnea la marinat, atat mai gustoasa si fregeda o sa fie, ideal pentru carne este 12 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar cu sos barbeque" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu ciuperci