Pui marinat cu iaurt si ienibahar

de Rahela Velicu in Pui, 13 Oct 2017 | 3313 vizualizari

 

O reteta de pui marinat minunata!

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui
  • 250 g iaurt simplu
  • 30 g unt
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1/2 lingurita ardei boia iute
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita curcuma
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • boabe de ienibahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat cu iaurt si ienibahar:

Mai intai amestecam iaurtul cu condimentele in afara de ienibahar. Adagam carnea de pui ( copanele, pulpe sau piept) si amestecam bine. Dam la frigider pentru 1 ora.

Topim untul intr-o tigaie, adaugam carnea si sosul de iaurt si lasam acoperit sa fiarba. Din cand in cand amestecam si mai adaugam o cana de apa.  Adaugam si boabele de ienibahar.

Presaram verdeata la final. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Boabele de ienibahar se pot rasni, sau puteti folosi direct ienibahar praf.

2

Se poate face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat cu iaurt si ienibahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]