Pui marinat in iaurt

de Miha in Pui, 14 Ian 2010 | 7772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 4 aripioare
  • 150 g iaurt gras
  • 1 portocala
  • 3-4 catei usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • scortisoara
  • ghimbir
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat in iaurt:

Iaurtul se amesteca cu zeama stoarsa de la portocala. Se adauga usturoiul pisat si restul ingredientelor.

Acest amestec se toarna peste carne, astfel incat sa fie bine acoperite. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la rece pentru cateva ore.

Carnea astfel marinata se prajeste pe gratar, la foc mic, pe ambele parti.

Se servesc cu garnitura preferata. Noi am avut batata bi kezbera. :)

TIPS-URI

1

la condimente am pus cate un varf de cutit din fiecare

2

se mai pot adauga condimente in functie de preferinta fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat in iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cus- cus