Pui milanez

de Zamfira in Pui, 8 Aug 2012 | 8160 vizualizari

 

Un pui gustos si fraged, secretul este: macerarea in oua.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 2-3 oua
  • pesmet
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • sare, piper
  • ulei, unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui milanez:

Spalam pieptul de pui, il taiem in doua (transversal). Feliile nu trebuie batute, taierea pe transversal le va subtia. 

Batem ouale si introducem puiul in ele. Timp de macerare 30-40 minute (la frigider). Punem sare si piper in oua.

Puiul macerat in oua il dam prin pesmet, praful de usturoi si-l prajim in ulei combinat cu unt.

TIPS-URI

1

carnea devine mai frageda si moale de la macerarea in oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui milanez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]