Pui pe borcan

de Lau in Pui, 8 Mar 2011 | 11584 vizualizari

 

nu am avut sticla asa ca am inventat si am facut cu borcan l-am cracanat cam tare dar a iesit foarte bun.de maine gata intru si eu in post

 

INGREDIENTE

  • un pui marisor
  • condimente pentru pui
  • 1 borcan
  • 1 foaie de dafin
  • un pic de sare
  • 6 cartofi
  • 50g ulei
  • 1 pahar apa +apa din borcan
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe borcan:

Se spala si se curata puiul, se taie pielea din jurul gatului, se condimenteaza,se pune apa in borcan se adauga sarea,condimente,foaia de dafin,se pune puiul,se pune puiul in mijlocul tavii.

se curata cartofii, se spala si se taie in 8. Se pun in tava, se condimenteaza deasupra se adauga uleiul, apa,se da la cuptor in jur de 1si 30min.

aveti grija cand scoateti tava din cuptor,e mai bine s-o lasam sa se raceasca putin in cuptor cu usa deschisa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

09.03.2011, 18:16

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 14:51

hai k e comic puiu cum lai pus sa stea,saracul pui lai cam chinuit.ma dai pe spate cu inventiile tale acu viu si eu sa mananc la ce bn arata

Miha 1

04.06.2011, 16:14

Ahaaa...deci Lau a inventat borcanu'...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat