Pui portughez

de ianculubita in Pui, 9 Iul 2013 | 5566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 250 g ciuperci
  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 cutie cu bere
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui portughez:

Pulpele curatate, spalate, portionate daca sunt mari, condimentate cu sare, piper, nucsoara si pudrate cu amidon. Le punem in tava unsa cu unt, pe un pat de ceapa verde, printre ele ciupercile taiate daca sunt mari, cartofii sferturi, berea, acoperim si lasam la cuptor 45 minute. Descoperim sa se rumeneasca pulpele dupa care servim cu castraveti murati de vara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui portughez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

09.07.2013, 18:34

Foarte bun trebuie sa fie!

Rocsi 1

09.07.2013, 19:38

Numai preparate straine ne dai..Bravo Lubita

ianculubita 1

10.07.2013, 15:21

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci