Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata

de Brindusa in Pui, 25 Feb 2010 | 5392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele (4 jumatati)
  • 3 cepe mari, tocate marunt
  • 150 g unt, taiat bucati mici
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata:

Taie pieptul de pui in fileuri subtiri. Da-le cu sare si piper si freaca carnea ca sa intre bine condimentele. 

Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul. Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa pana ce carnea e facuta si aurie. Scoate carnea din tigaie si pastreaz-o la cald (intr-o cratita cu capac, invelita intr-un prosop).

Topeste restul de unt. Adauga rozmarinul si caleste 1 minut. Adauga ceapa si caleste-o pana ce se inmoaie si sosul devine brun. Da sosul printr-un blender. Potriveste de sare si piper.

Serveste fileurile de pui cu sosul de ceapa alaturi de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Miha 1

25.02.2010, 21:49

Super!

Teo 1

25.02.2010, 23:31

si taiata gata si cu verdeata!iar mi s-a umplut gurra de apa!

epurasha2bb 1

05.03.2010, 21:20

yummy yummy yummy! trebuie incercata asta bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele cu cartofi in sos de bere bruna, la cuptor