Pui umplut

de Bucataras in Pui, 6 Feb 2010 | 7740 vizualizari

 

Prietenii de la Good Food, cea mai buna revista culinara din Ro, recomanda bucatarasilor o reteta delicioasa de Pui umplut in stil marocan

 

INGREDIENTE

  • 50g de cuscus
  • 1 lingurita amestec de Ras el Hanout
  • 8 caise uscate, tocate
  • 2 linguri seminte de pin (se gasesc
    in hipermarketurile Real)
  • o legatura mica de patrunjel, tocata
  • 4 piepti de pui mari, dezosati, fara piele
  • 2 linguri ulei de masline

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

1 Se asaza cuscusul si amestecul de condimente într-un bol termorezistent si se toarna deasupra 50ml de apa fierbinte. Se acopera si se lasa deoparte 5 minute. Se amesteca cuscusul cu o furculita, se adauga caisele, semintele de pin, patrunjelul si se omogenizeaza. Se asezoneaza cu sare si piper.

2 Se încalzeste cuptorul la 190° C/gaz 5. Se face o crestatura adanca in fiecare piept de pui, ca sa se formeze cate un buzunar. Se umplu buzunarele cu amestecul de cuscus, apoi se asaza pieptii într-o tava. Se ung cu ulei pe deasupra si se dau la cuptor 20 de minute, pana se fac bine. Se servesc cu cartofi copti si cu salata verde.

PS. Aceasta reteta este publicata pe www.bucataras.ro prin acord cu revista Good Food

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman