Pui umplut cu legume mexicane

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2013 | 8393 vizualizari

 

Un succes!! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (1-1,5 kg)
  • 250 gr legume mexicane
  • 5 ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usturoi
  • 100 ml apa
  • 50 ml coniac
  • 1 lingura miere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu legume mexicane:

Puiul se spala si s sterge cu un servet.

Ciupercile se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele mexicane.

Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi.

Puiul se unge in interior , se condimenteaza si se umple cu legumele.Se coase cu ata.

Se unge puiul si se condimenteaza cu amestecul de condimente.

Se pune in oala de tuci, se adauga  apa si coniacul , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 40 min.

Se scoate se da folia jos , se unge cu miere si se mai da 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca , dupa se intoarce pe partea cealalta, se unge cu miere si se mai lasa 10-15 min.

POFTA BUNA!!!!

TIPS-URI

1

Se pot inlocui legumele mexicane cu orice fel de legume.

2

Coniacul se poate inlocui cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]