Pui umplut cu stafide

de Lau in Pui, 11 Mar 2014 | 4865 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de pe Bucatarul.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 250 g costita
  • 2 cepe
  • 3 linguri miez de nuca
  • 3 linguri stafide
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 4 felii de paine
  • patrunjel verde
  • 500 ml supa
  • 2 catei usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu stafide:

Spalam puiul bine si il stergem.

Costita o taiem cubulete si o prajim un putin ulei,

Intr-un bol mai mare amestecam ceapa tocata, miezul de nuca (macinata sau tocata), stafidele, painea taiata cubulete, patrunjelul tocat, ouale batute cu lapte, sare, piper dupa gust si amestecam, acoperim si dam la rece cca 10 minute.

Umplem puiul cu compozitia si prindem deschizatura cu scobitori,

Amestecam sos de soia cu sare,piper,boia de ardei si 1 lingura de ulei in care am prajit costita si ungem puiul,

Asezam in tava,adaugam supa de pui si putin ulei si dam la cuptor cca 1 ora si jumatate,

Il stopim din cand in cand cu sosul din tava,

Scoatem puiul pe un platou mai adaunca sau un lighean si acoperim

Sosul care a ramas in tava (daca este nevoie il strecuram)adaugam intr-o cratita,adaugam romarinul si usturoiul tocat,il punem la fiert cca 5 min dupa care il turnam peste pui si mai lasam cca 5 min dupa care il putem servi,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor, umplut cu legume, ciuperci si orez