Puiul porc în vas roman

de ionix in Pui, 8 Iun 2010 | 3935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare şi frumos
  • 2 kg muşchi de porc
  • sare şi piper
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 6 căţei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puiul porc în vas roman:

Puiul se spală bine, se unge cu ulei de măsline, se sărează şi se piperează.  la fel se procedeză cu muşchiul de porc.

Puiul se aşează în vas şi îi punem un gulerul de muşchi de porc.

Se pune capacul şi se lasă pană se rumeneşte. Se lasă la cuptor la foc mediu.

Facem un mujdei din căţeii de usturoi şi stropim carnea cu 10 minute înainte de a o scoate din cuptor.

Se serveşte cu un pahar de vin alb sec şi rece.

 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Puiul porc în vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui