Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir

de Veronica22 in Mancaruri cu carne, 26 Feb 2013 | 6720 vizualizari

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

26.02.2013, 09:44

Rocsi 1

26.02.2013, 12:06

Arata foarte bine!

diaconta 1

26.02.2013, 12:20

o reteta de sarbatoare
n-am mancat niciodata caprioara

Bya Ralu 1

26.02.2013, 12:31

nici eu nu am papat!gust de la tine

marcela1979 1

26.02.2013, 12:45

foarte buna reteta imi place mult carnea de vanat

adry88 1

26.02.2013, 19:07

Veronica22 1

26.02.2013, 20:59

Este o carne foarte gustoasa,iar daca caprioara e tanara,carnea este frageda,nu mai trebuie tinuta la marinat.
Ma bucur ca va place

Panacris 1

28.02.2013, 08:17

Ei, căprioară încă nu am mâncat! dar niciodată nu-i prea târziu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si busuioc