Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 28 Oct 2019 | 6051 vizualizari

 

Fraged si foarte bun. Inspirat de Mirela.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan (900g)
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei verde
  • 50ml ulei
  • condiment pentru pui
  • boia dulce
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 50ml vin rosu
  • 50ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot:

Pulpa se curata, se spala si se sterge.

Se presara cu condimente si se maseaza.

Se curata ceapa, cartofii, ardeii, morcovul si se taie bucati potrivite.

In vasul slow cookerului Crock-Pot se pun uleiul, legumele, condimente, sare si se amesteca.

Deasupra se pune pulpa de curcan.

Se toarna vinul, apa si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High pentru 5 ore.

Eu l-am bagat si la cuptor pentru 15 minute pentru culoare.

Se serveste cald.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii la slow cooker Crock-Pot 4,7 L