Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot

de katty in Slow Cooker, 4 Iul 2021 | 3244 vizualizari

 

Pentru ca imi propusesem sa gatesc o pulpa de miel dar nu aveam atata curaj sa pornesc cuptorul pentru mult timp am pregatit la Crock-Pot. A iesit o bunatate de friptura moale si aromata.Am servit-o cu cartofi la cuptor si un sos de usturoi si iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • oregano
  • cimbru
  • piper cu usturoi
  • boia dulce
  • 150 ml vin roze
  • 1 lingura ulei
  • cartofi la cuptor si sos de usturoi pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot:

Curatam pulpa de piei si grasime si o crestam din loc in loc. Presaram condimentele peste ea, apoi uleiul si o masam bine. Asezam pulpa intr-un vas incapator si turnam vinul. Acoperim cu folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 24 de ore. Ocazional intoarcem pulpa pe partea cealalta, astfel incat sa stea toata in vin.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe slow pentru 4 ore si asezam pulpa impreuna cu zeama lasata. Dupa ce timpul a trecut putem sa o punem 5 minute la cuptor pentru a se rumeni frumos. Servim friptura cu cartofi la cuptor sau alte legume, dupa preferinta si sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din fleica de porc la slow cooker Crock-Pot