Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi

de ralu_ca in Porc, 24 Mar 2013 | 5347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 8 cartofi
  • 1 lingura faina
  • bulion
  • cimbru, oregano
  • piper boabe
  • sare
  • usturoi
  • foi dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi:

Mai intai taiem pulpa pe jumatate sau daca doriti in 4 bucati,  o punem intr-o cartita cu apa la foc approx 20 minute, dupa care punem sare, cartofii intregi alaturi de carne si ii lasam sa fiarba. Se adauga bulionul, piper, faina amestecand usor sa nu se formeze cocoloase, iar cand sunt aproape gata ( mai scade si obtinem un sos ) adaugam si usturoiul taiat , cimbru, oregano si foi de dafin.

Este foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]