Pulpa de porc cu cartofi la cuptor

de corina241 in Porc, 15 Oct 2012 | 4226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • Punga pentru cuptor(ca aceea magica )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi la cuptor:

Spalam carnea si o portionam,cartofii ii curatam de coaja apoi taiati in bucati.Punem totul in punga si condimentam cu sare,piper,mararul si cimbrul uscat.Presaram si 1 lingura ulei de masline.Inchidem punga si o punem intr-un vas de yena dand la cuptor pentru 40 minute.

Servim cu muraturi de sezon!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]