Pulpa de porc cu masline la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 2 Apr 2016 | 3365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Pulpa de porc
  • 50 g masline negre
  • 2 cepe mari
  • 1-2 catei de usturoi
  • condimente:vegeta/piper
  • marar proaspat

Pentru marinarea carnii:

  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • piper/fulgi de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu masline la multicooker:

Marinarea carnii:

Carnea de porc se taie cuburi mai maricele,se pun intr-un castron,se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si vinul rosu.Se acopera si se da la frigider pentru 12 ore.

Carnea marinata impreuna cu sosul format se pun in vasul de la Multicooker,se pun apa cat sa acopere,se seteaza functia Boil si se lasa cam 1 ora( se completeaza cu apa ,cand aceasta scade).

Dupa 1 ora punem ceapa tocata marunt si usturoiul strivit,acoperim din nou cu apa,punem si maslinele intregi si setam pentru alte 30 minute la functia Boil.

Dupa cam 1 ora jumatate carnea este frageda(daca doriti mai frageda,mariti timpul).

Se presara marar proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi si garnitura de cus-cus

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu masline la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita italiana cu carne de porc, cartofi dulci si masline