Pulpa de porc in sos de ceapa

de T I M E A in Porc, 16 Feb 2013 | 5034 vizualizari

 

Un pranz ce nu are nevoie de prea multa prezentare. Gustos si atat :).

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr pulpa de porc
  • 2 cepe albe mari
  • o ceapa rosie mare
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 1/4 lingurita praf chilli
  • sare si piper dupa gust
  • maghiran si cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de ceapa:

Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.
Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei.

Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti. 

Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.

Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.

La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.
 Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

roxana_simona 1

12.07.2013, 20:47

bunnn

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 08:33

arata grozav

T I M E A 1

12.11.2013, 20:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba cu masline