Pulpa de porc in suc de rosii

de adry88 in Porc, 26 Mai 2011 | 4854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cutie suc de rosii
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in suc de rosii:

carnea se spala si se taie bucati

se pune la fiert in putina apa cu sare,se spumeaza si se adauga cutia de suc de rosii,pasta de tomate

usturoiul pisat,rozmarinul,sare,piper dupa gust

untul,boia de ardei,si se lasa sa fiarba pana scade apa,

dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionela2682 1

27.05.2011, 13:32

Bucatile de carne par prajite? eu asa vad s-au monitorul e de vina!

LUK 1

27.05.2011, 18:00

MVMih 1

31.05.2011, 23:18

Imi place asa cum sunt...cam tarziu la masa....dar !!! nah...poate o mai fi ramas ceva de pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos picant de rosii