Pulpa de porc la cuptor

de ella49 in Porc, 25 Mai 2011 | 5148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • condimente:piper,boia,sare
  • 1 pahar apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Se taie pulpa felii si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se condimenteaza si se pune un pahar de apa printre feliile de carne.

POFTA BUNA!!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]