Pulpa de porc la cuptor

de T I M E A in Porc, 8 Iul 2012 | 3751 vizualizari

 

Daca prindeti un pic de racoare dimineata bagati rapid la cuptor o bucata de pulpa de porc condimentata si aveti garantat un pranz delicios.

 

INGREDIENTE

  •  1 kg pulpa de porc 
  • 5-6 catei de usturoi 
  • sare, piper 
  • oregano, maghiran, roinita 
  • 2 cepe 
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu 
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper.

Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora.

Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.

Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.

De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.

Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.

Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.

Scoatem din cuptor si feliem.

Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

09.07.2012, 21:29

bun,bun

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:36

am bagat-o la fdavorit si acum astept racoarea de dimineata

T I M E A 1

09.07.2012, 22:07

elucubratiiculinare, mamaieelena, iri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor