Pulpa de porc la cuptor

de Sim0na in Porc, 4 Apr 2015 | 9533 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc cu sorici
  • sare
  • piper macinat
  • piper boabe
  • boia
  • cimbru
  • usturoi
  • ulei
  • cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri de cca 1,5 cm, am condimentat-o cu sare piper, boia, cimbru, apoi am pus-o intr-o tava cu putin ulei. Peste pulpa am pus cativa catei de usturoi taiati pe lung, si piper boabe. 

Am dat tava la cuptorul preincazit pentru cca 1 ora, la foc mediu, intorcand-o din cand in cand.  Cand carnea a inceput sa se rumeneasca, am pus cartofii taiati in jumatati, iar deasupra am asezat carnea si am mai lasat la cuptor cca 30 minute, intocand din cand in cand carnea.

Noi am servit carnita si cartofii cu muraturi, o bunatate!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]