Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii

de katty in Porc, 10 Ian 2021 | 8075 vizualizari

 

Am pregatit o bucata de pulpa, careia i-am adaugat un sos delicios de rosii cu usturoi din plin.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa porc
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii:

Spalam carnea si o taiem in bucati potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin.

Intr-o tava turnam uleiul, punem ceapa, apoi bucatile de carne. Dam tava la cuptorul preincalzit  pana ceapa se inmoaie si carnea incepe sa se rumeneasca usor, iar apa lasata de carne a scazut. Adaugam rosiile mixate, pasta de ardei, si condimentele, mai putin usturoiul.

Lasam la cuptor pana se leaga sosul.

Scoatem tava si adaugam usturoiul pisat.

Servim cu o garnitura la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor