Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 27 Ian 2016 | 10768 vizualizari

 

A fost bun bun bun de tot :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • 1 portocala
  • ulei de masline
  • 2 morcovi
  • 2 bucati tulpina de telina(apio)
  • 50 ml vin alb
  • apa
  • vegeta/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor:

Pulpa superioara de curcan se cresteaza pe ambele parti, se condimenteaza si se pune intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica, se pune apa, se acopera cu o folie alimentara si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute.

Se scoate folia, se stropeste carnea cu vinul alb si ulei de masline, se pun dedesupt felii de portocale,morcovii se taie bucati mari, la fel si apio si se pun in tava, se completeaza cu putina apa.

In crestaturiile de la carne am pus felii mici de portocala.

Se acopera cu folia alimentara si se da din nou la cuptor pentru alte 30 minute.

Se intorc legumele si carnea si se da la cuptor pentru alte 20 minute, de aceasta data fara folia alimentara.

Se serveste cu legumele si portocalele gatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan la tavă