Pulpe aromate

de Alexandra Burz in Pui, 5 Mar 2014 | 4158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • curry
  • fulgi de usturoi
  • nucsoara
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate:

  1. Spalam si curatam bine pulpele.
  2. Amestecam condimentele intr-un bol, dupa care asezonam ciocanelele cu amestecul obtinut.
  3. Le prajim in ulei incins aproximativ 20-25 minute, intorcandu-le din cand in cand.
  4. Servim cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

puteti adauga otet balsamic in momentul prajitrii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit