Pulpe cu ceapa si rosii

de _Alina_ in Pui, 23 Oct 2012 | 4995 vizualizari

 

Dragilor, azi am hotarat va servesc cu ceva mai rustic... Reteta am invatat-o de la mama-soacra. Dansa face un pui la ceaun extraordinar de gustos, eu l-am facut la tigaie, dar mere' si asa :D

 

INGREDIENTE

  • - 3 pulpite
  • - 2 cepe de marime medie
  • - 2 rosii
  • - 1 cana vin alb
  • - 1 lingurita otet balsamic
  • - 1 lingura ulei
  • - 1 lgt pasta de tomate
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu ceapa si rosii:

1. Spalam pulpele, le stergem cu un prosop de hartie si le punem in tigaia cu uleiul incins.

2. Prajim pulpele pana devin aurii (5-8min) pe fiecare parte.

3. Adaugam otetul balsamic si vinul, acoperim cu un capac si lasam asa pana scade lichidul aproape de tot (~20 min).

4. Punem ceapa taiata julien si rosiile cuburi si ami lasam pe foc cam 7 minute.

5. La final adaugam pasta tomata & sarea si mai lasam 2 min.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti indeparta pielea si grasimea!

2

Iese si mai gustos cu pui de tara ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ANNA_46 1

23.10.2012, 19:21

Ce-mi place papica

ANNA_46 1

23.10.2012, 19:25

O luam la favorite

_Alina_ 1

24.10.2012, 08:31

Buni is bune si alea, decat nimc

Multumesc Bianca, Mamaie, Meri & Anna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]