Pulpe de pui cacciatore

de LUK in Pui, 22 Ian 2012 | 15374 vizualizari

 

Am vazut retete de pui cacciatore la mai multi bucatarasi..imi vin acum in minte Mitinita(Adina) si Sidy..pulpele pe care le am gatit eu sunt adaptate gustului nostru dar le multumesc tuturor pentru idee.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 5-6 catei(dinti) de usturoi
  • o ceapa mai mica alba
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • o cutie de ciuperci in conserva(240gr)
  • 30ml vin alb
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce
  • sare,piper
  • 3-4 linguri de ulei 
  • apa cat sa acopere putin pulpele
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cacciatore:

  Pentru inceput rumenim putin ceapa in  tigaia in care am pus ulei.Adaugam apoi usturoiul,amestecam de cateva ori(nu trebuie sa se arda pt ca va fi amar).Adaugam boiaua,amestecam,punem pasta de tomate si ciupercile si lasam cca 1 min sa mai stea pe foc mic amestecand mereu.Condimentam cu sare si piper.

Punem compozitia de mai sus intr-un vas pentru cuptor,aranjam pulpele,turnam vinul si apa cat sa acopere pulpele si coacem in cuptor cca 45-50min la foc mediu.Servim cu garnitura de cartofi natur sau piure si cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]