Pulpe de pui caramelizate

de simonacallas in Pui, 24 Mar 2014 | 6818 vizualizari

 

O friptură de pui cu o crustă lipicioasă, dulceagă şi uşor picantă.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe inferioare de pui
  • 2 căţei de usturoi curăţaţi
  • 4 linguri sos de soia light
  • 3 roşii decojite
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură miere
  • 1 linguriţă rasă chilli
  • 1 linguriţă rasă sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui caramelizate:

Se pune cuptorul la încins. Pulpele, spălate şi curăţate de fulgi, se aşează într-o tavă. Restul ingredientelor se pun în blender şi se amestecă, apoi se toarnă în tavă, peste pui. Se lasă la cuptor, la foc mic, circa 1 oră (sau până când sosul se caramelizează). Se servesc alături de legume sau orez.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor