Pulpe de pui cu cartofi aromati

de Dya Daniela Andrei in Pui, 20 Mai 2013 | 3817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4 pulpe de pui
  • 3 rosii potrivite
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa alba mare
  • condimente dupa gust: sare, chili, busuioc, tarhon si rozmarin
  • mujdei de usturoi:
  • 1 capatana de usturoi,
  • cateva fire de marar,
  • sare dupa gust,
  • 2 linguri de smantana.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi aromati:

Spalam pulpele bine, le uscam cu un servet si le condimentam bine dupa gust. Le prajim in foarte putin ulei, intr-o tigaie de teflon. Se pot adauga si cativa catei de usturoi feliati.

Separat, cartofii taiati cuburi, se pun la prajit, pe foc iute, impreuna cu ceapa si rosiile. Se condimenteaza si ii lasam pana devin rumeni. Se servesc cu mudjei de usturoi (se freaca usturoiul pisat impreuna cu uleiul, adaugam sarea, mararul si smantana si omogeniza).

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de pui cu legume