Pulpe de pui cu cartofi aromati

de Dya Daniela Andrei in Pui, 20 Mai 2013 | 3862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4 pulpe de pui
  • 3 rosii potrivite
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa alba mare
  • condimente dupa gust: sare, chili, busuioc, tarhon si rozmarin
  • mujdei de usturoi:
  • 1 capatana de usturoi,
  • cateva fire de marar,
  • sare dupa gust,
  • 2 linguri de smantana.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi aromati:

Spalam pulpele bine, le uscam cu un servet si le condimentam bine dupa gust. Le prajim in foarte putin ulei, intr-o tigaie de teflon. Se pot adauga si cativa catei de usturoi feliati.

Separat, cartofii taiati cuburi, se pun la prajit, pe foc iute, impreuna cu ceapa si rosiile. Se condimenteaza si ii lasam pana devin rumeni. Se servesc cu mudjei de usturoi (se freaca usturoiul pisat impreuna cu uleiul, adaugam sarea, mararul si smantana si omogeniza).

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat