Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de kukibella in Pui, 21 Sep 2012 | 6009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare de pui;
  • 6 cartofi;
  • 4-5 catei de usturoi;
  • 100 gr.unt;
  • 1 ling.otet de mere;
  • 1 ling.sos de rodii;
  • rozmarin;
  • cimbru;
  • fulgi de ardei iute;
  • sare;
  • piper mixt proaspat macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Amestecam otetul de mere cu sosul de rodii, sare şi piper. Punem ın aceasta compozitie pulpele de pui. Le acoperim şi dam la frigider pentru aproximativ 2 ore. Dupa 2 ore punem pulpele ıntr-o tava ımpreuna cu cartofii taiati (dupa preferinta). Punem usturoiul şi presaram celelalte condimente (cimbrul, rozmarinul, fulgii de ardei). Deasupra punem bucatile de unt, mai adaugam o ceşcuta de apa, acoperim cu folie de aluminiu şi dam la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 50 minute la 190 de grade.

Dupa cele 50 de minute scoatem folia de aluminiu şi mai lasam 15 minute sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu pulpe de pui