Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de Elenn89 in Pui, 9 Ian 2013 | 4541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui intregi 2 buc
  • cartofi 4 buc
  • ardei rosu 1 buc
  • ceapa 1 buc
  • condimente:mahiran,busuion,rozmarin,cimbru,sare,piper,usturoi
  • unt 30 g
  • vin alb 30 ml
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Se pun pulpele in tava cu 1 lingura ulei. Se taie cartofii in 4, ceapa la fel, ardeiul fasii. Intr un bol se amesteca untul cu condimentele si se ung apoi pulpele bagandu-se si sub piele compozitia. Se pune apoi 1 pahar de apa cu vin si se toarna langa carne, nu peste ea! Peste cartofi se pune sare si piper. Se baga la cuptor sub folie de aluminiu pt 60 minute la foc mic, apoi se indeparteaza folia si se mai lasa la rumenit inca 20 minute, depinde de cuptor.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]