Pulpe de pui cu ceapa caramelizata

de -Licurici- in Pui, 19 Feb 2018 | 3846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui;
  • 2 cepe;
  • 100ml ulei;
  • 200ml bulion sau pasta de tomate;
  • o lingurita de zahar;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa caramelizata:

Pulpele de pui se spala, se dau cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent cu un pahar de apa si se baga la cuptor, 45-50min.
Dupa 30min, se intorc pe cealalta parte.
Intre timp, se pregateste sosul de ceapa.
Ceapa se toaca si se prajeste in ulei, pana se rumeneste. 
Se adauga bulionul si putin zahar, amestecandu-se continuu.
Pulpele se servesc cu sos de ceapa si patrunjel tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]